Overslaan en naar de inhoud gaan
Switch Language

Merkwaarden

Wij zijn PartsPoint. Part of your deal.

Toekomstbestendig zijn is een groot goed en daar ondersteunen we u in waar het kan. Dat doen we door richting te geven. Met al onze kennis in huis en onze wereldwijde ervaring kunnen we beter en sneller inspelen op marktontwikkelingen die voor u interessant zijn. En tegelijkertijd brengen we die wereld voor u dichtbij. Garagisten die samenwerken met PartsPoint werken samen met een sterke partij die naast hen staat.

PartsPoint dichtbij

Dichtbij.

Elkaar ondersteunen en bijstaan in een markt die snel verandert, is heel belangrijk. Daarom verzamelen wij, dag in dag uit, over de hele wereld als automotive familie relevante kennis en ervaringen. Als wij die kennis onder onze eigen pet houden, wordt u daar niet wijzer van. En wij uiteindelijk ook niet. Dichtbij staan, is voor ons een heel belangrijke pijler. Het vormt onze manier van zaken doen. Onze manier van samenwerken. Het bepaalt de wijze waarop  we u als klant betrekken bij de automotive markt waar we allebei ons brood in verdienen. En dat willen we zorgvuldig doen. Met meer dan honderd vestigingen lukt dit heel goed. Maar met het grootste grossiersnetwerk van Nederland is ‘om de hoek zitten’ niet het enige dat telt.

Dichtbij betekent ook goed bereikbaar zijn. Goed luisteren naar wat onze klanten ons vragen en vertellen. Dichtbij betekent dat we zaken snel oppakken en met goede oplossingen komen. Elkaar informeren. Bijpraten over slimme of handige dingen die voor u van groot belang kunnen zijn. Het gaat om vertrouwen. Over en weer. Mensen in hun waarde laten. Het gaat om de band die wij hebben met u als klant. Net zoals de band die u heeft met úw klanten. Dichtbij is bij PartsPoint geen trucje. Want met trucjes kan je geen relaties opbouwen, niet op basis van gelijkwaardigheid. Wij zoeken juist het beste punt naast onze klanten. ‘Ik check het wel even bij PartsPoint.’ ‘Bij PartsPoint weten ze dat wel.’ Dát is waar we naar streven. Dát is dichtbij.

PartsPoint toekomstbestendig

Toekomstbestendig.

U heeft niet alleen baat bij de auto-onderdelen die wij leveren. U heeft baat bij een partner die het klappen van de zweep kent en direct en indirect meewerkt aan de toekomst van uw bedrijf. Zelfstandig zijn en zelfstandig willen blijven, betekent niet dat u er alleen voor staat. Wij bieden u automotive kwaliteitsproducten. We hebben logistieke knowhow. U kunt bij ons terecht voor trainingen. We bieden technische steun in de rug. Vandaag bouwen aan uw bedrijf, zodat u uw stempel op morgen kunt zetten. Dat drijft PartsPoint, maar is voor u net zo goed de drijfveer. Als het van u mag, gaan we samen naar de toekomst, op basis van keuzevrijheid en gelijkwaardigheid. Toekomstbestendig zijn, doe je samen. U bent ‘part of our deal’.

Vooruitkijken is bij ons altijd een tweede natuur geweest. Een toekomstbestendige organisatie creëert u door voortdurend in beweging te blijven. Door te leren van anderen. Door niet bang te zijn om samen zaken op te pakken. PartsPoint maakt deel uit van Alliance  Automotive Group (AAG) in Europa, die op haar beurt weer deel uitmaakt van Genuine Parts Company (GPC) in de Verenigde Staten. Net als u kijken wij om ons heen, naar wat er gebeurt in de markt. Neem geen overhaaste beslissingen. Probeer vast te houden aan uw koers. Voor AAG en GPC was ons grossiersnetwerk interessant, maar onze gezamenlijke kennis en visie waren misschien nog wel veel interessanter. Dat PartsPoint part of hun deal is geworden, gunnen wij u ook.

PartsPoint richting

Richtinggevend.

Op het moment dat je als organisatie steeds meer grip hebt op de toekomst wordt het ook tijd om een voornamere rol te gaan spelen als het gaat om richting geven aan die toekomst. Richting geven in en aan onze markt. Vooropgesteld dat we bij PartsPoint natuurlijk niet ‘de alwetende’ zijn. We zouden wel de laatsten zijn die dat zouden claimen. Maar eerlijk is eerlijk, wij hebben binnen ons hele netwerk met elkaar een ongelooflijke hoeveelheid kennis en ervaring in huis. Bij ons lopen tientallen antennes rond met aandacht voor nieuwe ontwikkelingen. Voor technische ontwikkelingen, maar ook voor veranderingen die de maatschappij laat zien. We spelen daar snel op in. We kijken verder dan onze automotive neus lang is.

We gaan met z’n allen binnen PartsPoint behoorlijk wat jaren terug en hebben in die tijd een indrukwekkende logistieke dienstverlening opgebouwd en succesvolle formules neergezet. We ondersteunen de markt met trainingen en commerciële middelen. We know the drill als het gaat om ontwikkelingen als MaaS (Mobility as a Service) en zijn ons tot in de haarvaten aan het klaarstomen voor EASCY (Electrified Autonomous Shared Connected Yearly) Met hetzelfde respect dat we altijd hebben gehad voor het verleden, geven we onze visie op de kansen die we voor onze mooie branche zien ontstaan. De automotive wereld raast door en de wijze waarop zijn we gelukkig voor een deel zelf aan het inrichten. Respect all, fear none. Richting geven op een manier zoals we dit bij PartsPoint graag zien. Door u erbij te betrekken.