Overslaan en naar de inhoud gaan
Switch Language

HaynesPro

Belangrijke informatie binnen handbereik

Zonder betrouwbare technische data kunt u geen onderhoud en reparaties uitvoeren. In samenwerking met dataleverancier HaynesPro maakt Parts360 technische data overzichtelijker en toegankelijker dan ooit.

Alle informatie in een simpel overzicht met daarnaast een module en catalogus koppeling om snel een kostencalculatie te kunnen maken. Dankzij updates wordt de informatie maandelijks ververst, waardoor de monteur over de meest recente informatie en wijzigingen kan beschikken.

HaynesPro

Kracht van originele fabrikantendata

Met de data van HaynesPro heeft u de beschikking over een unieke technische database met zowel reparatie als onderhoudsgegevens, voor zowel personenauto’s en lichte bedrijfswagens. De data wordt momenteel gebruikt door maar liefst 40.000 onafhankelijke garages in Europa. Dit maakt HaynesPro marktleider in Europa voor het leveren van online technische data. De technische data van HaynesPro richt zich op taken die de monteur helpen op een effectieve wijze het voertuig te onderhouden en repareren.

De informatie in PARTS360 is gebaseerd op de fabrikant data: de zogenaamde Original Equipment Manufacturers data. Dit zorgt ervoor dat een monteur met vertrouwen een voertuig kan onderhouden en repareren. Een fabrikant mag als gevolg van de Motor Vehicle Block Exemption regulering (MVBER461/2010) de garantie van een voertuig niet ter discussie stellen, mits deze volgens op fabrikant gegevens gebaseerde informatie gerepareerd en onderhouden is.

Wilt u ook gebruik maken van deze dienst? Neem contact op met een van onze vestigingen