Overslaan en naar de inhoud gaan
Switch Language

AutoCrew

Vertrouwde kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Ook van Bosch: AutoCrew. Net een ander concept, met net andere eisen. Maar 100% Bosch en daarmee 100% geschikt voor het portfolio garageformules van PartsPoint. AutoCrew tikt ook met gemak de vakjes vol voor dichtbij, toekomstbestendig en richtinggevend. Met een ijzersterke marketingmachine achter zich en een blik op de toekomst. Zonder de dagelijkse ondersteuning op de werkvloer uit het oog te verliezen. Noem het degelijk Duits; volgens PartsPoint niets mis mee. Een extra keuze voor de garagist die zaken wil doen met de top van de markt.

AutoCrew

Wereldwijd concept.

AutoCrew is een wereldwijd concept van Bosch. Een internationaal, dynamisch netwerk dat op dit moment aanwezig is in onder andere Italië, Portugal, Polen, het Verenigd Koninkrijk en Zuid Afrika. Het gaat hier om een semi-fullservice werkplaatsconcept waarbij de belangrijkste werkzaamheden van het autobedrijf centraal staan: reparatie, onderhoud en banden.

Heeft uw bedrijf een nieuwe jas nodig? Dan is AutoCrew er voor u. Wij zetten uw bedrijf centraal terwijl u profiteert van alle technische ondersteuning die wij u bieden. Naast onder meer apparatuur, producten, trainingsdagen en een hotline voor vragen kunt u gebruik maken van een compleet marketingpakket dat gericht is op de lokale markt. U behoudt hierbij uw vrijheid en er is volop ruimte voor eigen initiatief en activiteiten.

Anders gezegd: uw eigen bedrijf ‘Powered by Bosch’!

AutoCrew

Voor meer informatie, neem contact op met uw vestiging