Overslaan en naar de inhoud gaan
Switch Language

TECH360

Compleet systeem van technische ondersteuning en training.

Dichtbij, toekomstbestendig, richtinggevend. Alles waar PartsPoint voor staat, komt samen in TECH360. Het meest complete systeem in de Benelux voor technische ondersteuning en automotive training. In die volgorde ook: eerst ondersteunen en waar mogelijk trainen. Dat is iets heel anders dan trainingen verkopen.

Ook wij trainen, maar dat is niet het hart van TECH360. TECH360 staat voor écht dichtbij zijn. Ook écht bereikbaar zijn. Virtueel naast de monteur staan, onder de brug. Helpen met Remote Services en Pass Thru. De Vraagbaak zijn en de manier om handel op de brug te houden. Vandaag en morgen. Want autotechniek gaat hard. Verandert snel. Dat kan geen enkele garagist of monteur bijbenen. TECH360 wel en u dus ook, als u zaken doet met PartsPoint. Dan bent u klaar voor vandaag, morgen en de toekomst.

TECH360

Het draait om jouw garage.

TECH360 draait om uw garage. Daar wordt 70 procent van alle autokennis aangeleerd. Leren door te werken. En leren van TECH360. In uw garage, onder uw brug. Niet tijdens een training, niet uit een boek. Want u wilt uw mensen onder de brug niet in een klaslokaal. En doeners leren graag met hun handen, niet uit theorie. Bij TECH360 is alles er op gericht om uw garagebedrijf effectiever en efficiënter te maken.

Meer informatie over TECH360? Ga naar de website

TECH360 logo