Overslaan en naar de inhoud gaan
Switch Language

LeaseProf

Zaken doen met de grote jongens.

Hoe kunt u als universeel zaken doen met leasemaatschappijen en fleetowners? Met LeaseProf van PartsPoint. Weten hoe die wereld werkt en kunnen het spel met hen spelen. En daar profiteert u van. Met een volle brug en eerlijke marges.

LeaseProf PartsPoint

Toegang tot de leasemarkt.

LeaseProf biedt haar klanten totale ontzorging in onderhoud van leaseauto's. Leasemaatschappijen en fleetowners stellen hoge eisen aan partners. Qua kwaliteit van uitvoering van de werkzaamheden maar ook qua tariefstelling en administratieve afwikkeling. LeaseProf biedt universele autobedrijven toegang tot de markt van leaseauto onderhoud. LeaseProf heeft overeenkomsten met vrijwel alle leasemaatschappijen in Nederland.

Meer informatie

 

garageformule PartsPoint

5 formules

Onze aandeelhouders in de VS hebben een simpele stelregel: the proof of the pudding is in the eating. Onze eigen garageformules komen het allerbeste uit het ROSA-onderzoek van BOVAG, met prachtige rapportcijfers. Naast de nummers 1 én 2 completeren wij ons portfolio met drie sterke, bewezen formules.

Concepten PartsPoint

3 boosters

Een breed portfolio met diensten en producten voor de garagist. Waarmee wij dichterbij staan. Beter richtinggevend kunnen zijn. En waarmee wij, én de garagist, toekomstbestendig zijn.

assortiment PartsPoint

Assortiment

We helpen met een ongelooflijk breed en diep assortiment aan producten. Het moet bij ons compleet zijn. Altijd op voorraad zijn. En over kwaliteit willen we al helemaal niet twisten. We voegen onze vakkennis hieraan toe. En natuurlijk een goed doorontwikkeld digitaal onderdelenplatform.