Overslaan en naar de inhoud gaan
Switch Language

NAPA

Premium auto-onderdelen van wereldklasse

Sinds 2021 hebben wij NAPA in het assortiment! Het roemruchte Amerikaanse merk vanuit Amerika. Dat NAPA een gewild is, merk je direct. We zijn begonnen met een paar productlijnen, omdat het zo geliefd is voegen we er elk kwartaal nieuwe lijnen bij. Het samengestelde assortiment wordt constant gemonitord en waar nodig aangevuld of aangepast.

NAPA, a driver's choice.

NAPA Challenge

NAPA Challenge

Onze NAPA ambassadeurs gaan de strijd met elkaar aan in de NAPA Challenge! Wie wint de Challenge?

De NAPA ambassadeur voor België is Tom Boonen. Tom is een geboren winnaar en gepassioneerd door auto’s. Misschien kent u hem al als ex-wereldkampioen wielrennen., maar hij is ook een bekende naam in de autosport. Hij racet mee in de Porsche Carrera Cup, 24h van Le Mans en heeft een Donkervoort dealerschap.

Stéphane is onze NAPA ambassadrice voor Nederland. Ook een bekend gezicht binnen de autosport. Ze is actief geweest in verschillende raceklassen en instructrice voor Lamborghini Squadra Race. Sinds dit seizoen is ze pitreporter bij Viaplay voor de Formule 1.

Bekijk de afleveringen van de NAPA Challenge op YouTube

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom NAPA, volg ons op social media. #TeamNAPA

Instagram  Facebook  LinkedIn

NAPA assortiment

Uitgebreid assortiment

Het NAPA assortiment is zeer breed en volledig gericht op de wagenparkdekking van de Benelux. Het komt overeen met de kwaliteit van OE-vervangingsonderdelen. En ook nog eens met drie jaar garantie!

Bekijk het assortiment op de NAPA website

NAPA wisserbladen
NAPA schokdemper
NAPA remtang
NAPA remblokken
NAPA remschijven
NAPA accu
NAPA distributiekit
NAPA spiraalveren
NAPA lampen
NAPA vloeistoffen