Overslaan en naar de inhoud gaan
Switch Language

PartsPoint Equipment

Ontdek Primetool, ons eigen premium merk voor werkplaatsuitrusting.

PartsPoint heeft een uitgebreid assortiment equipment. En dan in het bijzonder het premium merk Primetool dat wij hebben geïntroduceerd in de Benelux. Als aanvulling op het reeds bestaande assortiment tools en equipment dat wij al jaren voeren. Primetool is het meest premium huismerk binnen het portfolio van onze globale organisatie. Nu ook exclusief beschikbaar voor klanten van PartsPoint. Daar plukt u de vruchten van. Met topkwaliteit. Met de beste service. Met one-stop-shop.

PartsPoint Equipment

Assortiment


Primetool: een eigen merk. Waar wij onze naam en die van onze oprichter aan ophangen. Een eer en een verplichting. Want elk apparaat dat aan het assortiment wordt toegevoegd, wordt langs de Primetool-meetlat gelegd. En die meetlat ligt hoog. Binnen het portfolio bieden wij de volgende apparatuur aan, stuk voor stuk met een vinkje voor de hoge Primetool-standaarden. Het assortiment is een aanvulling op het bestaande assortiment equipment van PartsPoint. Met Primetool bieden wij nog meer kwaliteit. Nog meer keuze.

 

  • (De)montage-apparatuur
  • Balanceer apparatuur
  • 4-koloms hefbruggen
  • 2-koloms hefbruggen spindel
  • 2-koloms hefbruggen hydraulisch
  • EV-heftafels
  • Bandenhefbruggen
  • Schaarhefbruggen
  • Rijbaan schaarhefbruggen
  • Uitlijnen apparatuur

Primetool service

Dichtbij. Richtinggevend. Toekomstbestendig. Het zijn de kernwaarden van PartsPoint. Geen woorden op papier, maar echte waarden. Waar wij dagelijks naar leven. Ook als het gaat om equipment. En zeker als het gaat om Primetool.

Experts

PartsPoint heeft een dedicated equipment-team, met zeer ervaren branche-experts. Een team met de echte PartsPoint-genen, dat het autobedrijf helpt met de beste werkplaatsinrichting, de slimste routing en een perfecte turn-key oplevering.

After-sales

PartsPoint staat voor partnerschap. Het draait bij ons niet om een enkele verkoop, zeker niet als het om apparatuur gaat. Onze experts plaatsen niet alleen equipment, maar zijn ook bereikbaar voor service, onderhoud en reparatie.

Afspraken

Dichtbij zijn betekent voor PartsPoint ook snel reageren. Adequaat reageren op storingen en defecten. Altijd binnen 24 uur, met landelijke dekking. Sneller dan welke marktpartij dan ook. Met heldere SLA’s en duidelijke afspraken.

One-stop-shop

Juist als het om equipment gaat, profiteert het autobedrijf van de one-stop-shop van PartsPoint. Alle wear en spare parts, alle consumables en alle accessoires nu onder één dak. Als het moet dezelfde dag nog geleverd, met slechts één factuur-relatie.

Financiering

Met equipment zijn andere bedragen gemoeid dan met onderdelen. PartsPoint denkt ook daarin mee. Met maatwerk. Met vele financieringsvormen, waaronder leasing. Maar ook met het verlengen van garanties. Wij denken mee, wij ondernemen mee.

Training

Met TECH360 maakt PartsPoint haar aanbod echt compleet; vakmensen laten zich het beste scholen bij het met complete trainingssysteem voor de automotive sector. Met uitstekende back-up. En uiteraard met Primetool-apparatuur in de eigen TECH360-centers.

Meer weten over Primetool?

Wilt u meer weten over Primetool? Misschien een keer zien en voelen wat PartsPoint onder kwaliteit verstaat? Wilt u in gesprek met onze experts? Wilt u een catalogus met alle Primetool producten en toebehoren? Wilt u toekomstbestendig zijn met PartsPoint en met Primetool? Vraag het aan uw vaste contactpersonen. PartsPoint staat voor u klaar. Als namelijk iemand weet hoe je een toekomstbestendige organisatie opbouwt.