Overslaan en naar de inhoud gaan
Switch Language

PARTS360

De beste automotive catalogus.

In Parts360 vindt u sneller het juiste product, heeft minder retouren, minder rompslomp en alle relevante data razendsnel bij de hand. Relevante data voor onder de brug, heel hands-on. En relevante data voor uw ERP-systeem.

Parts360 PartsPoint

360 graden.

Wij hebben 360 graden omgedacht en zijn uitgegaan van u. En niet van een onderdeel.

Dat maakt een wereld van verschil. Net als de manier waarop wij integraties met DMS-en en GMS-en regelen. Dankzij Parts360 lopen processen soepeler. Worden werkopdrachten duidelijker. Gaan checks en goedkeuringen vlotter. En kloppen facturen beter. Iedereen werkt sneller en makkelijker met Parts360. Vraag een demo aan bij uw vestiging en ervaar het verschil van 360 graden anders denken.

Contact met uw vestiging

merken PartsPoint NAPA

Onze merken

Bij PartsPoint bent u gegarandeerd van hoge kwaliteitsmerken

We leveren vele A-merken. U kunt gemakkelijk en snel online via onze catalogus Parts360 autogebonden en niet-autogebonden artikelen (accessoires) bestellen bij uw dichtstbijzijnde vestiging.

Bekijk alle merken

De koppeling met het garage managementsysteem

Het koppelen van een Garage- of Dealer Management Systeem (GMS/DMS) neemt een steeds grotere plaats in. Door de koppeling kunt u direct bij het verkooppunt bestellen. Dit vermindert extra handelingen en u kunt zelf het juiste onderdeel opzoeken. Minder kans op fouten.

De koppeling met Parts360 betekent voor u:

  • Snel de juiste onderdelen vinden
  • Beschikbaarheid is direct zichtbaar in Parts360
  • Brutoprijs wordt automatisch overgenomen op de werkorder
  • Werkorder kan, met de juiste prijzen, worden doorgezet naar een factuur
  • Onderdelen worden geïmporteerd op de werkorder/werkkaart
  • Direct de onderdelen bestellen bij de grossier
HaynesPro

HaynesPro

Zonder betrouwbare technische data kunt u geen onderhoud en reparaties uitvoeren. In samenwerking met dataleverancier HaynesPro maakt Parts360 technische data overzichtelijker en toegankelijker dan ooit.

Met de data van HaynesPro heeft u de beschikking over een unieke technische database met zowel reparatie als onderhoudsgegevens, voor zowel personenauto’s en lichte bedrijfswagens. HaynesPro is marktleider in Europa voor het leveren van online technische data. De technische data van HaynesPro richt zich op taken die de monteur helpen op een effectieve wijze het voertuig te onderhouden en repareren.

De informatie in Parts360 is gebaseerd op de fabrikant data: de zogenaamde Original Equipment Manufacturers data. Dit zorgt ervoor dat een monteur met vertrouwen een voertuig kan onderhouden en repareren. Dankzij updates wordt de informatie maandelijks ververst, waardoor de monteur over de meest recente informatie en wijzigingen kan beschikken.

Nog geen toegang tot Parts360?

Parts360 staat voor overzicht, gebruiksvriendelijkheid, snelheid, actuele inzage in voorraden en uitgebreide technische data. Bent u nog niet in het bezit van inloggegevens voor Parts360? Vraag Parts360 direct aan via uw vestiging.

Neem contact op met uw vestiging.

Prijsbestanden PartsPoint

Prijsbestanden

PartsPoint stelt maandelijks haar prijsbestanden beschikbaar. 

Met deze prijsbestanden kunnen PartsPoint relaties de actuele prijzen in bijvoorbeeld hun eigen IT of Garage Management Systeem verwerken om daarmee altijd up-to-date te zijn.

  • PartsPoint prijzen in ASCII formaat Volledig bestand Downloaden
  • PartsPoint prijzen in ASCII formaat Per goederen groep Downloaden
  • PartsPoint prijzen in CSV formaat Volledig bestand Downloaden
  • PartsPoint prijzen in CSV formaat Per goederen groep Downloaden